7 Συμβουλές για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων που αξίζει να ακολουθήσετε στη ζωή σας

Τα smartphone έχουν γίνει αναγκαιότητα, καθώς πολλά πράγματα εξαρτώνται από τα ψώνια, τις τραπεζικές συναλλαγές κ.λπ. Μερικές φορές μπορεί να αναρωτιέστε αν τα κινητά τηλέφωνα είναι ασφαλή στη χρήση. Η ανησυχία σας μπορεί να φαίνεται σωστή, επειδή σπάνια εξετάζουμε το ενδεχόμενο να ακολουθήσουμε κάποιες συμβουλές ασφαλείας για smartphone. Τους ακολουθείς; Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι πολλοί από εμάς παίρνουμε τις συμβουλές για smartphone ελαφρά και πολλές φορές απλώς αγνοούμε, αλλά για όσους είναι αγνοί και ακολουθούν τις συμβουλές για την ασφάλεια των κινητών είναι μια καλή πρακτική.

Για όσους από εσάς τείνουν να λαμβάνουν επιπόλαια τις Συμβουλές Ασφάλειας Smartphone, πρέπει να το ξανασκεφτούν, καθώς μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο κατά καιρούς. Είναι πάντα καλύτερο να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι, αν και αυτές οι συμβουλές για κινητά τηλέφωνα είναι κοινές και πάλι πιστεύουμε ότι θα ήταν χρήσιμες. Παρουσιάζουμε 7 Συμβουλές για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων και ελπίζουμε να ακολουθήσετε όλοι.

7 Συμβουλές για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων

Ισχυρός κωδικός πρόσβασης

Ένα τηλέφωνο χωρίς κωδικό πρόσβασης είναι επικίνδυνο καθώς προκαλεί ανεπιθύμητη πρόσβαση στο τηλέφωνό σας χωρίς την άδειά σας. Ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης, όσο ισχυρότερος, τόσο το καλύτερο. Τα παλαιότερα μοντέλα smartphone διατίθενται με κωδικό πρόσβασης μοτίβου ή αλφαριθμητικό, ενώ τα πιο πρόσφατα διαθέτουν ρύθμιση δακτυλικών αποτυπωμάτων, ορισμένα έχουν επίσης δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου. Χρησιμοποιήστε τις καλύτερες ρυθμίσεις που μπορείτε με τη μάρκα του smartphone σας. Ακόμα κι αν χάσετε το τηλέφωνό σας, δεν θα κινδυνεύετε να χάσετε τις πληροφορίες σας στο τηλέφωνο σε αγνώστους.

Αποφύγετε τη χρήση του τηλεφώνου ενώ φορτίζει

Με τα smartphone που χρησιμοποιούνται καθημερινά για πολλές ώρες, σίγουρα αδειάζει την μπαταρία. Αγαπάμε τις συνομιλίες μας και μερικές φορές ακόμη και μια σχεδόν εξαντλημένη μπαταρία δεν μπορεί να μας κρατήσει έξω. Θα συνδέσουμε τον φορτιστή και θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το smartphone. Πόσοι από εσάς το κάνετε αυτό; Πρέπει να σταματήσετε να το κάνετε αυτό, καθώς έχουν αναφερθεί πολλά περιστατικά τον τελευταίο καιρό όπου άνθρωποι έχασαν ακόμη και τη ζωή τους, χρησιμοποιούσαν το κινητό τηλέφωνο ενώ αυτό φορτιζόταν. Και πάλι, είναι καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη φόρτιση.

Αποφύγετε να κοιμάστε έχοντας το κινητό σας δίπλα σας

Όταν κοιμάστε πρέπει να κοιμάστε ήρεμα, δεν χρειάζεται να ακούτε το βουητό του τηλεφώνου σας ή να δονείτε όταν κοιμάστε. Μπορεί να το θεωρείτε φυσιολογικό, αλλά ένας καλός ύπνος θα σας κρατήσει υγιείς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διατηρήστε τις συνομιλίες του τηλεφώνου σας σύντομες και γλυκές.

Τα smartphone έχουν σίγουρα μειώσει την απόσταση μεταξύ των ανθρώπων. Όλο και περισσότερες ενοχλητικές προσφορές από τις τηλεπικοινωνίες σας δίνουν επίσης την ελευθερία να μιλάτε με τους κοντινούς και τους αγαπημένους σας για ώρες. Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας προτείνουν ότι το να μιλάτε ευθεία για περισσότερες από 2 ώρες δεν είναι καλό για την υγεία.

Αποφύγετε τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου όταν το σήμα είναι αδύναμο

Η χρήση του smartphone σας σε περιοχές με αδύναμο σήμα μπορεί να οδηγήσει σε έκθεση στην ακτινοβολία του τηλεφώνου. Ασθενέστερο σήμα σημαίνει περισσότερη ακτινοβολία του τηλεφώνου και το αντίστροφο, επομένως είναι καλύτερο να αποφύγετε τη χρήση του smartphone σας όταν το σήμα είναι αδύναμο, καθώς η έκθεση στην ακτινοβολία μπορεί να οδηγήσει σε όγκο στον εγκέφαλο.

Μην χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο όταν το σήμα είναι αδύναμο

Ναι, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας όταν το σήμα δικτύου είναι αδύναμο. Έχετε υπομονή και περιμένετε μέχρι το δίκτυο να γίνει ισχυρό. Κρατήστε το στην άκρη και περιμένετε. Εκτός από αυτό, χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας μόνο για έκτακτη ανάγκη.

https://technoidhub.com/news/Facebook-introduce-express-wifi-certified-hardware/

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.