Όλα τα προγράμματα 4G Διαδικτύου μπορούν εύκολα να δικαιολογηθούν

Όταν πρόκειται για σύγχρονες τεχνολογίες που μπορούν να έχουν δραστική επίδραση στην καθημερινότητά σας, το 4G internet είναι σχετικά φθηνό μεταξύ αυτών. Τα περισσότερα πακέτα κοστίζουν από 1 έως 2 $ την ημέρα, ωστόσο θα παρέχουν πολύ μεγαλύτερη χρησιμότητα από αντικείμενα παρόμοιας τιμής. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε εύκολα να ξοδέψετε τόσα πολλά για ένα candy bar κάθε μέρα, αλλά αυτό το candy bar δεν θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τη δύναμη του Διαδικτύου στον φορητό υπολογιστή σας σε όλη την πόλη σας. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μια ποικιλία σχεδίων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και όσο περισσότερα ξοδεύετε τόσο καλύτερη θα είναι η εμπειρία σας.

Τα φθηνότερα προγράμματα είναι ουσιαστικά εκεί για να μιμηθούν αυτά που προσφέρουν το καλώδιο και το DSL. Στην ουσία, θα σας δώσουν μια καλωδιακή ή DSL σύνδεση με ασύρματη τεχνολογία που λειτουργεί στο παρασκήνιο. Πώς μπορεί να είναι παρόμοια όταν το 4G είναι ασύρματο και τα άλλα όχι; Η απάντηση βρίσκεται στο μόντεμ που θα σας παρέχεται. Σύμφωνα με ένα οικιακό σχέδιο, θα σας έδιναν ένα μόντεμ που θα έπρεπε να το συνδέσετε σε μια πρίζα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι τόσο κινητό. Ο λόγος για τον οποίο αυτό το είδος σχεδίου είναι ελκυστικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι το καλώδιο και το DSL συχνά κάνουν τους πελάτες να εγγραφούν για πρόσθετες υπηρεσίες, γεγονός που αυξάνει τις πραγματικές τιμές που πληρώνουν οι πελάτες. Το χειρότερο μέρος είναι ότι μπορεί να μην θέλουν ούτε να χρειάζονται αυτές τις υπηρεσίες. Ωστόσο, χάρη στο προαναφερθέν σχέδιο κατοικίας, μπορείτε να απαλλαγείτε από όλες αυτές τις υπηρεσίες μια για πάντα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι οι ταχύτητες και το μηνιαίο επιτόκιο δεν πρόκειται να αλλάξουν πολύ.

Με λίγα μόνο δολάρια επιπλέον το μήνα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα 4G που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο οπουδήποτε στην περιοχή κάλυψης, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι κάνουν τη μετάβαση. Ενώ τα βασικά σχέδια για το σπίτι υπάρχουν για άτομα που απλώς προσπαθούν να απαλλαγούν από τις παλιές τους συνδέσεις, τα σχέδια για κινητά υπάρχουν για άτομα που είναι έτοιμα να δοκιμάσουν κάτι καινοτόμο και επαναστατικό. Αντί να παρέχεται με ένα ογκώδες μόντεμ, θα πρέπει να συνδέσετε μια πρίζα, θα εφοδιαστείτε με ένα μόντεμ USB που είναι πολύ μικρότερο και τροφοδοτείται από μια θύρα USB. Αυτό το είδος προγράμματος 4G είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Διαδίκτυο στον φορητό υπολογιστή τους σε όλη την πόλη.

Ένα πρόγραμμα για κινητά θα ήταν τέλειο, αλλά υπάρχει μόνο ένα πιθανό ζήτημα: ορισμένες πόλεις δεν έχουν ακόμη καλή κάλυψη. Η υπηρεσία αυτή τη στιγμή υφίσταται σημαντική επέκταση και ορισμένες πόλεις ενδέχεται να έχουν μόνο αραιή κάλυψη αυτήν τη στιγμή. Για τέτοιου είδους καταστάσεις, υπάρχουν υβριδικά σχέδια που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε και τα δύο δίκτυα 3G και 4G. Κάθε φορά που χάνετε σήμα στο νεότερο δίκτυο, θα συνδέεστε αυτόματα στο παλαιότερο. Παρόλο που το 3G είναι πιο αργό, είναι πολύ καλύτερο από το να μένεις στο σκοτάδι. Αυτό το είδος σχεδίου είναι τέλειο για άτομα που πρέπει πάντα να είναι συνδεδεμένα ανεξάρτητα από το πού πάνε.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.