Χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε τον καλύτερο υπολογιστή παιχνιδιών

Κάθε παίκτης θα θέλει ο υπολογιστής του να είναι ο καλύτερος υπολογιστής παιχνιδιών μεταξύ των συνομηλίκων του. Μερικές φορές, με λίγη γνώση και συμβουλές και κόλπα, μπορείτε να φτιάξετε τον καλύτερο υπολογιστή παιχνιδιών και να τον δείξετε στους συνομηλίκους σας. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς:

1) Δεν μπορείτε να προμηθευτείτε τον καλύτερο υπολογιστή παιχνιδιών από καταστήματα λιανικής

Αν θέλετε να αποκτήσετε τον καλύτερο υπολογιστή παιχνιδιών, πρέπει να φτιάξετε τον δικό σας. Διαφορετικοί παίκτες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις για τη μηχανή παιχνιδιών τους. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε υψηλό τίμημα, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε έναν εμπορικό υπολογιστή που να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για παιχνίδια. Η μόνη επιλογή που έχετε είναι να φτιάξετε τον δικό σας υπολογιστή παιχνιδιών.

2) Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να φτιάξεις τον καλύτερο υπολογιστή gaming

Δεν είναι απαραίτητο να κάψετε μια τρύπα στην τσέπη σας για να φτιάξετε τον καλύτερο υπολογιστή gaming. Με τη δέουσα επιμέλεια, κάντε κάποια έρευνα αγοράς και συγκρίνετε τις τιμές στην αγορά. Έμποροι όπως η TigerDirect και η NewEgg κάνουν τακτικές εκπτώσεις στα προϊόντα τους και θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα εάν τα πιάσετε κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς τους.

3) Τα πιο ακριβά ανταλλακτικά δεν χρειάζεται να είναι το καλύτερο μέρος

Μερικές φορές, το πιο πρόσφατο μοντέλο ή το πιο ακριβό μοντέλο δεν χρειάζεται να είναι το καλύτερο μέρος για τον υπολογιστή σας. Απαιτεί διάφορα στοιχεία για να συνεργαστούν για να σχηματίσουν το καλύτερο σύστημα υπολογιστή. Όταν επιλέγετε ένα εξάρτημα υπολογιστή, αυτό που έχει σημασία είναι πόσο καλά μπορεί να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα. Η συμβατότητα είναι πιο σημαντική από την ατομική απόδοση. Τι ωφελεί εάν ξοδεύετε πολλά χρήματα για τον πιο πρόσφατο τετραπύρηνο επεξεργαστή και διαπιστώσετε ότι η μητρική σας πλακέτα δεν τον υποστηρίζει;

4) Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρο τον υπολογιστή για να έχετε τον καλύτερο υπολογιστή gaming

Είναι μια εσφαλμένη αντίληψη ότι πρέπει να αλλάξετε ολόκληρη τη μηχανή τυχερών παιχνιδιών για να φτιάξετε τον καλύτερο υπολογιστή παιχνιδιών. Εάν έχετε ήδη ένα καλό σύστημα barebone, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναβαθμίσετε τα απαραίτητα εξαρτήματα και ο gaming υπολογιστής σας μπορεί να ξαναζωντανέψει αμέσως.

5) Η μάρκα είναι σημαντική

Αν δεν θέλετε να βλέπετε δυσλειτουργία του συστήματος του υπολογιστή σας κάθε λίγες μέρες, είναι σημαντικό να αγοράζετε τα ανταλλακτικά από επώνυμους κατασκευαστές με αυστηρό έλεγχο ποιότητας. Οι μάρκες μητρικών πλακών όπως οι Gigabyte, ABIT, ASUS είναι μερικές ποιοτικές μάρκες που μπορείτε να εξετάσετε

Εάν ακολουθήσετε επιμελώς τις συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω. Θα είστε στο δρόμο σας για να φτιάξετε τον καλύτερο υπολογιστή παιχνιδιών. Αν και η τιμή μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, είναι προτιμότερο να μην σκάβετε σημαντικά εξαρτήματα υπολογιστή, όπως μητρική πλακέτα, CPU, RAM και κάρτα γραφικών, καθώς θα σας κοστίσει περισσότερο η αναβάθμιση στο μέλλον.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.