Τηλεόραση Philips 22PFL4505D/F7 LED/LCD

Η τηλεόραση LCD LED 22 ιντσών Philips 720p υψηλότερης ευκρίνειας σας προσφέρει εικόνες εξαιρετικής ποιότητας σε διαστάσεις που ταιριάζουν σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος της κατοικίας ή του χώρου εργασίας σας.

Θα απολαύσετε την εμφάνιση της λεπτής οθόνης και ακόμη περισσότερο, θα σας αρέσει σοβαρά ότι είναι LED. Ο φωτισμός LED έχει κάνει μια τεράστια μεταμόρφωση στον τρόπο λειτουργίας των σημερινών τηλεοράσεων. Παρέχουν λαμπρό φωτισμό για φωτεινά σενάρια, καθώς και πιο σκούρο φωτισμό για σενάρια με χαμηλό φωτισμό, φέρνοντας ανώτερες αντιθέσεις και εξαιρετικές εικόνες. Επιπλέον, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η τηλεόραση είναι επιπλέον φιλική προς το περιβάλλον μας. Αυτό το προϊόν περιέχει ταυτόχρονα μια μονάδα ανίχνευσης φωτός που θα διαχειρίζεται αμέσως τον οπίσθιο φωτισμό της τηλεόρασης για βέλτιστη ποιότητα εικόνας καθώς και χρήση ενέργειας σύμφωνα με τον φωτισμό του δωματίου.

Αυτή η τηλεόραση προσφέρει ακόμη και ήχο TruSurround για να έχετε μια φανταστική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου μαζί με πολλές επιλογές σύνδεσης (που περιλαμβάνουν 2 εισόδους HDMI), ώστε να μπορείτε να προσθέσετε πολλά άλλα gadget.

Δεν είναι μόνο μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, μπορείτε επιπλέον να την χρησιμοποιήσετε για προβολή φωτογραφιών ή αναπαραγωγή μουσικής. Επιπλέον, μπορεί να λειτουργήσει ως οθόνη προβολής, ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε το τρέχον σύστημα του υπολογιστή σας.

Πλεονεκτήματα:

Το συγκεκριμένο προϊόν παίρνει πολλές βαθμολογίες πέντε αστέρων και οι αξιολογήσεις δείχνουν ότι η εντυπωσιακή ποιότητα της εικόνας είναι σίγουρα επιτυχία με το μεγαλύτερο μέρος των πελατών που την απέκτησαν. Οι αγοραστές λένε ότι η εικόνα είναι πραγματικά καλή απευθείας από το κοντέινερ. Επιπλέον, θα βρείτε χειριστήρια λεπτομέρειας για να έχετε την εικόνα να μοιάζει με τον τρόπο που την προτιμάτε. Ο κόσμος δηλώνει ότι είναι παιχνιδάκι και το στήσιμο.

Ο ήχος λέγεται ότι είναι καλός (ιδίως λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για τηλεόραση είκοσι δύο ιντσών, επομένως υπάρχει ένας φυσικός περιορισμός στις διαστάσεις των ηχείων ήχου). Το γεγονός ότι περιλαμβάνει ισοσταθμιστή για τον ήχο λαμβάνει επίσης καλές κριτικές. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θύρα ακουστικών για να προσθέσετε (οικονομικά) ηχεία, αν νομίζετε ότι ίσως θέλετε να βελτιώσετε τον ήχο.

Η τιμή αγοράς συζητείται πολύ συχνά από τους αγοραστές. Το παρόν κόστος είναι πολύ λιγότερο ακριβό σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Οι αγοραστές πιστεύουν ότι τους δόθηκε μια φανταστική συμφωνία.

Μειονεκτήματα:

Τα περισσότερα παράπονα αφορούν τον ήχο. Άτομα έχουν ορίσει τον ήχο ως αδύναμο. Επιπλέον, η θέση των μεγαφώνων – που δείχνουν προς τα κάτω – έχει χαρακτηριστεί ως κακή.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι λίγο πιο δαπανηρές τηλεοράσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύ καλύτερη εικόνα, ιδιαίτερα για εκπομπές Hi-def.

Μερικοί άνθρωποι μιλούν για προβλήματα με τη βάση εγκατάστασης καθώς και τη βάση τηλεόρασης, ωστόσο δεν είναι κάτι αδύνατο να αντιμετωπιστεί.

Η Philips 22PFL4505D/F7 είναι μια εξαιρετική συμπαγής τηλεόραση που δημιουργεί μια φανταστική εικόνα χάρη στην τρέχουσα τεχνολογική καινοτομία LED. Παράγει επαρκή ήχο για μικρότερα δωμάτια ή χώρους και λειτουργεί καλά ως οθόνη υπολογιστή, συσκευή αναπαραγωγής ήχου ή ακόμα και ως προβολή φωτογραφιών. Με αυτό το είδος προσιτής τιμής, απλά δεν μπορείτε να το κάνετε λάθος.Source by David Drofdoow

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.