Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ροής τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών στο Διαδίκτυο

Για χρόνια, δεν θα βρείτε σπίτι που να μην είχε καλωδιακή ή δορυφορική τηλεόραση. Με τέτοιες υπηρεσίες, μπορείτε να γεμίσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και δημοφιλείς και κλασικές ταινίες. Φυσικά, πρέπει να προσέχετε την ώρα που θα προβληθούν και να προγραμματίσετε επαναλήψεις, αν υπάρχουν, για να μην τα χάσετε.

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι βασίζονταν σε αυτές τις υπηρεσίες στο παρελθόν. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός μειώνεται σταδιακά με τα χρόνια λόγω μιας άλλης επιλογής που επιτρέπει στους ανθρώπους να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στις ανέσεις του σπιτιού τους και βασικά, οπουδήποτε βρίσκονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας: τη διαδικτυακή ροή.

Με την εγγραφή σας σε μια διαδικτυακή υπηρεσία ροής και τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στη συσκευή σας. Εκτός από την τηλεόρασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή, το tablet και το smartphone για να δείτε την εκπομπή ή την ταινία της επιλογής σας.

Αν και η διαδικτυακή ροή προσφέρει διάφορα προνόμια σε λάτρεις της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα και σε αυτήν την υπηρεσία. Ακολουθεί μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ροής τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών στο διαδίκτυο:

Πλεονεκτήματα

• Εξατομικευμένη προβολή. Με μια υπηρεσία ροής, μπορείτε να επιλέξετε ποιες εκπομπές και ταινίες θέλετε να παρακολουθήσετε ανά πάσα στιγμή. Εφόσον έχει εμφανιστεί στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη, μπορείτε να το δείτε όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας στην υπηρεσία ροής. Με τη σωστή συνδρομή, μπορείτε να παρακολουθείτε εκπομπές χωρίς ενοχλητικές και ενοχλητικές διαφημίσεις. Οι περισσότερες διαδικτυακές υπηρεσίες ροής θα προτείνουν επίσης ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που μπορεί να σας αρέσουν με βάση το ιστορικό προβολής σας. Φυσικά, έχετε την επιλογή να τα παρακολουθήσετε ή όχι.

• Είναι οικονομικά. Οι πάροχοι καλωδιακών και δορυφορικών υπηρεσιών μπορούν να σας χρεώσουν εκατοντάδες δολάρια για συνδρομή ενός έτους. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες ροής, από την άλλη πλευρά, είναι λιγότερο ακριβές. Ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε, μπορείτε να πληρώσετε για τις υπηρεσίες ενός μήνα κάπου μεταξύ δέκα και είκοσι δολαρίων.

• Οι υπηρεσίες τους είναι ευέλικτες. Τέλος, οι εταιρείες καλωδιακής και δορυφορικής τηλεόρασης μπορούν να σας δεσμεύσουν σε αυστηρά ετήσια συμβόλαια. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες ροής είναι πολύ ευέλικτες. Μπορείτε να εγγραφείτε και να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή χωρίς να πληρώσετε για τυχόν τέλη ή πρόστιμα τερματισμού.

Μειονεκτήματα

• Το Internet υψηλής ταχύτητας είναι σημαντικό. Εάν θέλετε να έχετε αδιάλειπτη προβολή χωρίς το βίντεο να αποθηκεύεται συνεχώς στην προσωρινή μνήμη, θα πρέπει να έχετε καλή, γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο όλη την ώρα. Εάν αυτή τη στιγμή έχετε ένα αργό, ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας σε κάτι που είναι πιο γρήγορο και πιο ακριβό.

• Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή συσκευή. Αν και μπορεί να έχετε ήδη έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, ένα tablet ή ένα smartphone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες σε μεγάλη οθόνη, θα πρέπει να ελέγξετε εάν η τρέχουσα τηλεόρασή σας διαθέτει δυνατότητες σύνδεσης στο Διαδίκτυο . Εάν όχι, θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα νέο.Source by Raphael Elkin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.