Τα καλύτερα πήλινα δοχεία για μαγείρεμα Ινδιάνων

Το μαγείρεμα είναι μια συναρπαστική ικανότητα γιατί ακόμα κι αν δεν μπορείς να βγεις έξω, το να μπορείς να ετοιμάσεις κάτι βρώσιμο είναι ένα κατόρθωμα για το οποίο πρέπει να είσαι περήφανος. Ναι, δεν μπορούμε να είμαστε όλοι Martha Stewart και οι δημιουργίες μας μοιάζουν λίγο πολύ με σκυλοτροφές. Ωστόσο, δεν πρέπει απλώς να κρεμάμε τις ποδιές μας μετά από ένα καμένο γεύμα (ή πέντε) και να μάθουμε να εξασκούμαστε, να εξασκούμαστε και να εξασκούμαστε λίγο περισσότερο. Επίσης, το να έχετε τα σωστά μαγειρικά σύνεργα είναι εξίσου σημαντικό με τα σωστά συστατικά, π.χ. τα καλύτερα πήλινα δοχεία για μαγείρεμα Ινδιάνων.

Ναι, άνθρωποι τα μαγειρικά σας σύνεργα είναι υπεύθυνα για όλες τις μαγειρικές σας καταστροφές και όχι οι ικανότητές σας (καλώς ήλθατε!). Όσον αφορά το μαγείρεμα της Ινδίας, δεν είναι καταπληκτικό το ινδικό φαγητό; Όλες οι παραδεισένιες πικάντικες μυρωδιές σε συνδυασμό με τη λαχταριστή, πικάντικη γεύση που κάνει τα μάτια σας να δακρύζουν, αλλά οι γευστικοί σας κάλυκες χορεύουν ταγκό. Η γεύση και η όραση είναι οι δύο αισθήσεις που μπορούν να ταξιδέψουν ακόμα κι όταν δεν μπορείτε. Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς αντιμετώπισης μιας παγκόσμιας πανδημίας, το να μπορούμε να ταξιδεύουμε φαίνεται σαν ένα ξεχασμένο παρελθόν, επομένως πρέπει να επιδοθούμε στην περιπλάνηση μας σε άλλες μορφές, η μία είναι τα εξωτικά φαγητά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αυθεντικότητα είναι εγγυημένη όταν πρόκειται για την παρασκευή ορισμένων ινδικών τροφίμων. Το να βρεις τα σωστά μαγειρικά σύνεργα για το μαγείρεμα των Ινδιάνων γίνεται μια αναζήτηση του Ιντιάνα Τζόουνς για το Ιερό Δισκοπότηρο των πήλινων δοχείων.

Είναι μια κουραστική και συχνά βάναυση αναζήτηση για να βρείτε αξιόπιστους εμπόρους που πουλάνε αυτό που ψάχνετε, αλλά τι ωφελεί αυτή η άσκηση όταν δεν ξέρετε καν τι ψάχνετε. Ένα πήλινο σκεύος είναι ένα δοχείο που χρησιμοποιεί ατμό για να μαγειρεύει αργά και να μαγειρεύει ομοιόμορφα το φαγητό σας, το οποίο βοηθά στη διατήρηση όλων αυτών των εφαπτόμενων γεύσεων. Τα ινδικά τρόφιμα είναι συνήθως δυνατά, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε μια κατσαρόλα που μπορεί να κρατήσει όλα αυτά τα μπαχαρικά όμορφα αναμεμειγμένα χωρίς να μαγειρεύονται όλα. Τα ινδικά μπαχαρικά είναι αναπόσπαστο μέρος της ινδικής διαδικασίας μαγειρέματος, επομένως η ρίψη όλων αυτών των σκόνης κάρυ και άλλων μπορεί να κολλήσει στον πάτο της κατσαρόλας εάν δεν μονωθεί σωστά. Το μόνο που σημαίνει είναι ότι χρειάζεστε τα μπαχαρικά και τους χυμούς για να αχνιστούν σωστά ανακατεύοντας και όχι απλώς να κολλήσουν στην κατσαρόλα.

Τα καλύτερα πήλινα δοχεία είναι επίσης ελκυστικά οπτικά προσθέτοντας σε όλη την αυθεντική ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε ή να αναδημιουργήσετε. Είτε πρόκειται για Manchatti είτε για Chatti είτε για πήλινη κατσαρόλα με τανγκίν, αυτά τα πορώδη φυσικά δοχεία κάνουν όλο το μαγείρεμα ασφαλές και θρεπτικό. Η αυθεντική ινδική εμπειρία σημαίνει την κατάλληλη εμφάνιση πήλινων δοχείων που είναι χειροποίητα ή γυαλισμένα. Αυτές οι κατσαρόλες είναι φιλικές προς το περιβάλλον που σημαίνει ότι δεν περιέχουν τοξικά υλικά/χημικά και οι περισσότερες είναι τροποποιημένες για χρήση σε ηλεκτρικές εστίες ή εστίες αερίου.

Έτσι, αν θέλετε να μαγειρέψετε ένα καλό κάρυ για να γαργαλήσετε τους δακρυϊκούς πόρους σας ή αν θέλετε απλώς να επενδύσετε σε ένα πήλινο σκεύος για αργό μαγείρεμα, τότε προμηθευτείτε ένα σετ από τα καλύτερα πήλινα σκεύη για μαγείρεμα Ινδιάνων. Πάρτε τις αισθήσεις σας σε ένα ταξίδι που το σώμα σας δεν μπορεί να ακολουθήσει αμέσως… Αφεθείτε στον πόθο της περιπλάνησής σας και βάλτε το μπαχαρικό σας.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.