Σκεύη κατασκήνωσης – Καλύτερα να μην τα ξεχάσετε

Εάν δεν σας αρέσει να εκπλαγείτε με το τι θα φάτε κατά τη διάρκεια του δείπνου, του μεσημεριανού γεύματος ή του πρωινού ενώ βρίσκεστε σε ένα ταξίδι κάμπινγκ, καλύτερα να πάρετε μαζί σας σκεύη για κάμπινγκ και να ξέρετε ποια είδη πρέπει να έχετε στο σακίδιό σας. Το να είσαι ο καλύτερος κατασκευαστής φωτιάς δεν βοηθάει πολύ όταν σου λείπει κάποιος βασικός εξοπλισμός μαγειρικής, ανεξάρτητα από το πόσο υπέροχα είναι τα φαγητά και τα ποτά που έχεις μαζί σου.

Τα απαραίτητα

Μερικά από τα σκεύη κάμπινγκ είναι πολύ απαραίτητα και πρέπει να είναι μαζί σας σε κάθε ταξίδι που κάνετε. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

1. Ένα χτυπητήρι

Όταν σας αρέσει να φάτε μια ομελέτα, δημιουργήστε μια κις ή ψήστε μερικές τηγανίτες που δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς ένα σύρμα. Και αυτό το σύρμα μπορεί να είναι χρήσιμο και για άλλες συνταγές, για παράδειγμα, για να αναμίξετε αυτή τη ζεστή σοκολάτα.

2. Ο τρίφτης τυριών

Εάν υπάρχει ένα πράγμα στο ντουλάπι τροφίμων που δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς αυτό, θα ήταν ένα μεγάλο κομμάτι τυριού. Και γι‘ αυτό θα χρειαστείτε έναν τρίφτη τυριών στη συσκευασία των σκευών σας για κάμπινγκ. Κάτι τόσο απλό όσο το ψωμί μαζί με τριμμένο λιωμένο τυρί μπορεί να είναι ένα πλήρες γεύμα. Το ωραίο με έναν τρίφτη τυριών είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για άλλα τρόφιμα όπως καρότα, κρεμμύδια και άλλα λαχανικά που θα μπορούσαν να κάνουν το γεύμα σας υπέροχη γεύση.

3. Σανίδα κοπής

Επειδή ένα ξύλο κοπής είναι επίπεδο και έχει επίπεδη επιφάνεια, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως πάγκο και είναι επίσης πολύ ανατολικό για να το καθαρίσετε αφού το χρησιμοποιήσετε. Αυτή η σανίδα θα χρησιμοποιηθεί για να κόψετε κάθε λογής λαχανικά και άλλα είδη, μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και μαζί με τον τρίφτη που αναφέραμε προηγουμένως.

4. Μαχαίρι καθαρισμού

Ένα μαχαίρι που χρησιμοποιείτε για να κόψετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας και άλλα είδη διατροφής. Ίσως δεν θα το χρειαστείτε συγκεκριμένα στο ταξίδι σας, αλλά ίσως το να έχετε μαζί σας ένα οδοντωτό μαχαίρι θα μπορούσε να σας βοηθήσει πολύ και θα δείτε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα χρησιμοποιούνται συχνά και τα δύο μαχαίρια.

5. Λαβίδες από χάλυβα

Σίγουρα θα σας λείψουν αν δεν έχετε μαζί σας ατσάλινα τσιμπιδάκια στο κάμπινγκ σας. Αυτά που χρειάζεστε για να πάρετε κάτι από μια ζεστή κατσαρόλα ή τηγάνι, θα εύχεστε να μπορούσατε να πετάξετε σπίτι μόνο για να τα πάρετε. Όταν πρέπει να κρατήσετε τα noodles ή τα cor κάτω από το βραστό νερό και μετά τα λόγια να τα βγάλετε, ξέρετε ότι ήταν μια σοφή απόφαση να τα πάρετε μαζί σας. Μια άλλη καλή χρήση της χαλύβδινης λαβίδας είναι να φρυγανίζετε λίγο ψωμί ενώ κάθεστε δίπλα στη φωτιά.

6. Διατροφικά σκεύη

Μπορείτε, φυσικά, να φάτε τα πάντα με τα χέρια σας, αλλά παραμονή, αν δεν το κάνετε για λόγους υγιεινής, χρησιμοποιήστε τα τουλάχιστον για να μην κάψετε τα χέρια σας. Έχετε πάντα μαζί σας μαχαίρια, κουτάλια και πιρούνια στο κάμπινγκ σας.

7. Το πινέλο που τρίβει

Ναι, το να είσαι σε ένα ταξίδι κάμπινγκ δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πιάτα για καθάρισμα. Έτσι, μια βούρτσα απολέπισης βρίσκεται στο τέλος αυτής της λίστας με τα σκεύη κάμπινγκ, καθώς είναι ένα από τα τελευταία αντικείμενα που χρησιμοποιούνται όταν τελειώσετε το φαγητό.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.