Πώς να συνδέσετε το PSP σας στο Διαδίκτυο με συσκευές Bluetooth

Σήμερα το Sony PlayStation Portable (γνωστός και ως PSP) γίνεται η πιο δημοφιλής κονσόλα παιχνιδιών για παιδιά, εφήβους, ακόμη και για ενήλικες. Υπάρχουν πολλά είδη παιχνιδιών που μπορείτε να παίξετε στο PSP για παράδειγμα αθλητικά παιχνίδια, παιχνίδια περιπέτειας, παιχνίδια αγώνων, παιχνίδια παζλ, παιχνίδια μάχης, παιχνίδια ρόλων (RPG) και πολλά άλλα. Το Sony PSP δεν είναι απλώς μια συσκευή που σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια, αλλά προσφέρεται επίσης με πολλές δυνατότητες, όπως συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, συσκευές αναπαραγωγής MP3, ενσωματωμένες δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης, bluetooth και έξοδος τηλεόρασης.

Ως φορητή κονσόλα, το PSP σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο στην περιοχή hotspot με το ασύρματο σύστημα και τη συσκευή Bluetooth που είναι έτοιμη για Internet. Εάν θέλετε να το κάνετε, θα σας δώσουμε οδηγίες σχετικά με το πώς να συνδέσετε το PSP σας στο διαδίκτυο. Πρώτα, πρέπει να ενεργοποιήσετε το σύστημα PSP-Go και Bluetooth. Μετά από αυτό, επιλέξτε τη „Ρύθμιση Bluetooth“ στη Ρύθμιση PSP-Go. Στη συνέχεια, επιλέξτε „Διαχείριση Bluetooth“. Στην επόμενη οθόνη θα δείτε „Σάρωση για συσκευές Bluetooth“, απλώς πατήστε το κουμπί „X“ για να συνεχίσετε. Μετά από αυτό, το Bluetooth σας θα σαρώσει τις πλησιέστερες συσκευές Bluetooth στην περιοχή. Αφού αποκτήσετε ένα, απλώς συνδέστε ή αντιστοιχίστε το Bluetooth σας με αυτό για χρήση της Πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Να είστε προσεκτικοί καθώς ορισμένες συσκευές προστατεύονται με κωδικό PIN.

Επόμενο βήμα, επιλέξτε „Ρύθμιση δικτύου“ στο μενού Ρυθμίσεις και συνεχίστε να επιλέγετε Λειτουργία υποδομής. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη νέα σας σύνδεση μέσω „Bluetooth Modem“. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά τα βήματα για πολλές συσκευές που θέλετε να αποθηκεύσετε στο PSP και η κονσόλα θα σας οδηγήσει στα τελικά βήματα για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο Internet μέσω της συσκευής Bluetooth. Τελευταίο βήμα, επιλέξτε τη σύνδεση που δημιουργήσατε με τη συσκευή σας Bluetooth.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.