Πώς να ρυθμίσετε τη δική σας τηλεόραση μέσω Webcast

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνετε γνωστός στο Διαδίκτυο είναι να δημιουργήσετε τη δική σας διαδικτυακή τηλεόραση. Σε αντίθεση με τη λήψη χρόνου εκπομπής στην παραδοσιακή τηλεόραση, η τοποθέτηση βίντεο στο διαδίκτυο είναι μια πολύ πιο εύκολη και φθηνότερη προσπάθεια. Ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια νέα μάρκα skateboard και θέλετε να διαφημίσετε τα προϊόντα σας.

Θα μπορούσατε να κάνετε μια τηλεοπτική διαφήμιση διάρκειας 30 δευτερολέπτων που θα σας κοστίσει χιλιάδες δολάρια ή θα μπορούσατε να βάλετε τα βίντεό σας στο Διαδίκτυο μόνο για αρκετές εκατοντάδες δολάρια το πολύ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβάσετε τα βίντεό σας στον ιστότοπό σας με τη χρήση αποτελεσματικού λογισμικού μετάδοσης μέσω web.

Θυμηθείτε να έχετε κάποιον που είναι ειδικός στην επεξεργασία βίντεο χρησιμοποιώντας το εν λόγω λογισμικό για να διορθώσει τα βίντεό σας. Πρέπει να ακούγονται και να δείχνουν καλά, ώστε να μπορείτε να παρουσιάσετε τα skateboard σας με καλό φως. Επίσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα βίντεό σας είναι πολύ σύντομα. Ίσως πέντε λεπτά ή λιγότερα να είναι το σωστό χρονικό διάστημα.

Να θυμάστε ότι οι θεατές σας πρέπει να φορτώσουν το βίντεό σας για να μπορέσουν να το δουν. Κάντε τους να περιμένουν πάρα πολύ και μπορεί απλώς να περάσουν στον επόμενο ιστότοπο. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο που διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά, τότε θα πρέπει να χωρίσετε σε μέρη που μπορεί να κατεβάσει ο θεατής σας ξεχωριστά.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης διαδικτυακής μετάδοσης τηλεόρασης είναι ότι οι περισσότεροι νέοι προτιμούν να βλέπουν βίντεο στο διαδίκτυο παρά να παρακολουθούν τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν την ελευθερία να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν και πότε θα το παρακολουθήσουν. Όταν οι χρήστες του Διαδικτύου που αναζητούν νέα skateboard βλέπουν τα βίντεό σας, μπορούν να το δείξουν στους φίλους και την οικογένειά τους ανά πάσα στιγμή. Δεν χρειάζεται να σταυρώνετε τα δάχτυλά σας ότι η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται στα διαφημιστικά διαλείμματα.Source by Erika Ayala

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.