Πώς να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον υπολογιστή με βιβλία υπολογιστών και ηλεκτρονικά βιβλία

Αναζητάτε ένα βιβλίο υπολογιστή για να βελτιώσετε τις δεξιότητες προγραμματισμού υπολογιστή ή τις γενικές γνώσεις πληροφορικής;

Χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό των επαγγελματιών είναι ότι ενημερώνονται για τις νεότερες ιδέες, τεχνικές και εξελίξεις στον τομέα τους. Εάν είστε επαγγελματίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα πρέπει να διαβάσετε κάθε βιβλίο υπολογιστή και eBook υπολογιστή που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον υπολογιστή.

Μπορείτε να βρείτε καλά Βιβλία Υπολογιστών και ηλεκτρονικά βιβλία στο Διαδίκτυο. Μερικά από αυτά μπορούν να αγοραστούν online, ενώ άλλα είναι Ελεύθερος και μπορεί να γίνει εύκολα λήψη.

Αγορά Βιβλίων Υπολογιστών

Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα βιβλίων, που πωλούν Βιβλία Υπολογιστών και ηλεκτρονικά βιβλία υπολογιστών και το πιο διάσημο είναι σίγουρα το Amazon. Έχουν δυνατότητες αναζήτησης που επιτρέπουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε με τρόπο που είναι σίγουρα ευκολότερος και πιο γρήγορος από την αναζήτηση σε ένα κεντρικό βιβλιοπωλείο.

Μπορείτε να επιλέξετε μια κατηγορία από ένα μενού (π.χ. Βάσεις δεδομένων, Προγραμματισμός, Linux και Unix, AS/400) ή να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες αναζήτησης για να βρείτε Βιβλία ή Λογισμικό στην περιοχή ενδιαφέροντός σας.

Εάν περιηγηθείτε σε κάποιο βιβλίο υπολογιστή μεταξύ των πιθανών επιλογών, θα βρείτε συνήθως μια καλή περιγραφή προϊόντος που συχνά περιλαμβάνει τον πίνακα περιεχομένων και, σε πολλές περιπτώσεις, θα βρείτε επίσης κριτικές που υποβάλλονται από άτομα που έχουν διαβάσει το βιβλίο. Συχνά υπάρχει επίσης μια κριτική μέσου πελάτη που μπορεί να είναι χρήσιμη για να αποφασίσετε εάν η αγορά αξίζει τον κόπο.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τις επιλογές σας σε ένα καλάθι αγορών και να πληρώσετε ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Τα Βιβλία συνήθως παραδίδονται από το Διαδικτυακό Βιβλιοπωλείο αρκετά γρήγορα.

Δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία προγραμματισμού

Υπάρχουν πολλά καλά ηλεκτρονικά βιβλία υπολογιστών, που συχνά δημοσιεύονται σε μορφή PDF, με πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Μερικά από αυτά είναι ηλεκτρονικά βιβλία με δυνατότητα λήψης δωρεάν, ενώ άλλα (ειδικά σεμινάρια υπολογιστών) μπορούν να διαβάσουν στο διαδίκτυο.

Οι κατασκευαστές υπολογιστών, όπως η IBM, συχνά επιτρέπουν την πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της τεχνικής τους τεκμηρίωσης και συχνά παρέχουν καλά εκπαιδευτικά προγράμματα υπολογιστών (επισκεφτείτε για παράδειγμα τον ιστότοπο Developer Works ).

Ένας συγγραφέας που προσφέρει στο διαδίκτυο πολλά δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία με δυνατότητα λήψης είναι ο Bruce Eckel. Η εταιρεία του παρέχει δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής και αποφάσισε να προσφέρει τη ΔΩΡΕΑΝ έκδοση eBook με δυνατότητα λήψης πολλών καλών βιβλίων Προγραμματισμού, τα οποία πωλούνται επίσης σε βιβλιοπωλεία σε έντυπη μορφή.

Ο Bruce Eckel έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 άρθρα και πολλά βιβλία υπολογιστών όπως το Thinking in Java (Prentice-Hall, 1998, 2nd Edition, 2000), το Hands-On Java Seminar CD ROM (διαθέσιμο στον ιστότοπό του Mind View και επισυνάπτεται στο προηγούμενο βιβλίο ), Thinking in C++>/b> (PH 1995; 2nd edition 2000), C++ Inside & Out (Osborne/McGraw-Hill 1993), μεταξύ άλλων.

Έχει κάνει εκατοντάδες παρουσιάσεις σε όλο τον κόσμο, έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 άρθρα σε πολλά περιοδικά, ήταν ιδρυτικό μέλος της επιτροπής ANSI/ISO C++, μιλάει τακτικά σε συνέδρια και είναι ο υπεύθυνος παρακολούθησης C++ και Java για το συνέδριο Ανάπτυξης Λογισμικού. Παρέχει δημόσια και ιδιωτικά σεμινάρια και συμβουλευτική σχεδιασμού σε C++, Java και Python.

Τα βιβλία του μπορούν να αγοραστούν σε καταστήματα βιβλίων, αλλά οι προηγούμενες εκδόσεις μπορούν επίσης να ληφθούν εύκολα ως ηλεκτρονικά βιβλία και είναι σίγουρα πολύ χρήσιμες για τους επαγγελματίες υπολογιστών.

συμπέρασμα

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στον υπολογιστή, δοκιμάστε το Διαδίκτυο ως μια έγκυρη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά βιβλιοπωλεία και βιβλιοθήκες.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.