Πώς να αποκτήσετε μια φθηνή ή δωρεάν οθόνη υπολογιστή που κουνιέται

Ένας προσωπικός υπολογιστής δεν είναι καλός χωρίς μια καλή οθόνη. Σίγουρα, οι υπολογιστές είναι εξαιρετικοί στο να ξεσηκώνουν τον αριθμό, αλλά τις περισσότερες φορές σερφάρουμε στο διαδίκτυο, ασχολούμαστε με email, βλέπουμε φωτογραφίες ή βίντεο και αυτό απαιτεί μια αξιοπρεπή οθόνη. Πολλοί υπολογιστές συνοδεύονται από οθόνη, αλλά μπορεί να θέλετε να κάνετε αναβάθμιση και πολύ συχνά οι εξαιρετικές προσφορές σε υπολογιστές παρέχονται χωρίς οθόνη. Πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια πραγματικά καλή οθόνη χωρίς πολλά χρήματα ή καλύτερα δωρεάν;

Τώρα ο καθένας μπορεί να ρίξει χρήματα για μια οθόνη και να αγοράσει ό,τι θέλει, και αν δεν έχετε χρόνο και πολλά χρήματα, αυτό είναι λογικό να κάνετε, αλλά υπάρχουν πολλές υπάρχουσες οθόνες εκεί έξω που δεν θα κοστίζουν πολύ.

Πρώτα απ ‚όλα, οι παλαιότερες οθόνες χρησιμοποιούν τεχνολογία CRT ή Cathode Ray Tube και είναι μεγάλες, ογκώδεις και βαριές, αλλά πολλές από αυτές έχουν μεγάλες οθόνες και απολύτως υπέροχη ποιότητα γραφικών. Μόλις πάρετε τα βαριά θηρία στη θέση τους, λικνίζονται απολύτως. Συχνά μπορείτε να τα αποκτήσετε δωρεάν! Ναι, είναι πολύ εκπληκτικό, αλλά οι άνθρωποι ρίχνουν υπέροχες οθόνες για ό,τι πιο πρόσφατο και καλύτερο, που μπορεί να μην είναι καν καλύτερης ποιότητας! Στην πόλη μου πρέπει να πληρώσετε δέκα δολάρια για να πάρουν την οθόνη σας! Λοιπόν, πού θα βρείτε μια από αυτές τις οθόνες; Το καλύτερο στοίχημα είναι να κοιτάξετε τοπικά στο διαδίκτυο. Δοκιμάστε το Craigslist και το Freecycle.org, για παράδειγμα, και απλώς μπορεί να βρείτε κάποιον να προσφέρει μια εξαιρετική οθόνη ή να την πουλάει φτηνά. Δουλεύει; Το έκανα και πήρα μια κάπως βαριά οθόνη 24″ με πολλά χρόνια ζωής και απολύτως υπέροχη ποιότητα βίντεο!

Οι σύγχρονες οθόνες χρησιμοποιούν τεχνολογία οθόνης LCD ή υγρών κρυστάλλων και ονομάζονται επίσης οθόνες επίπεδης οθόνης. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους δεν είναι η ποιότητα του βίντεο, αλλά το μέγεθος και το βάρος. Είναι λεπτά και ελαφριά. Μπορεί επίσης να κοστίζουν αρκετά χρήματα, αλλά μπορείτε να βρείτε αξιοπρεπείς στο διαδίκτυο για περίπου 100 $. Φυσικά, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μεταχειρισμένα στο Craigslist και στο eBay, και τα ανακαινισμένα μοντέλα είναι επίσης ένα καλό στοίχημα. δοκιμάστε μερικούς από τους σημαντικότερους ιστότοπους προμηθευτών όπως η Dell Computer.

Μου αρέσει να ψάχνω στο Amazon για οθόνες LCD που πωλούνται με πολύ μεγάλη έκπτωση. Ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε μερικές φορές, αλλά αυτό συχνά σημαίνει ότι η οθόνη έχει διακοπεί και απορρίπτουν τα πολύ λίγα που έχουν απομείνει σε πολύ φθηνή τιμή.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.