Ποιες είναι οι διαφορές υλικού μεταξύ των προϊόντων κινητής ευρυζωνικότητας της Vodafone;

Η γκάμα των συσκευών Mobile Broadband (Mobile BB) είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά, με τους κατασκευαστές και τα δίκτυα να στοχεύουν να ξεπεράσουν τις επιδόσεις και να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να παρέχει σε εσάς, τον αγοραστή, μια επισκόπηση των διαφόρων προϊόντων στην αγορά που θα λειτουργούσαν με την τελευταία σειρά χρεώσεων Mobile BB της Vodafone.

Έχω λεπτομερώς τα προϊόντα με τη σειρά της κυκλοφορίας τους στον κλάδο, όλα τα προϊόντα είναι συμβατά με τα δίκτυα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας GPRS, 3G & HSDPA της Vodafone στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάρτα δεδομένων Vodafone

Η κλασική κάρτα δεδομένων κυκλοφορεί στην αγορά μέσω της Vodafone και εναλλακτικών προμηθευτών εδώ και πολλά χρόνια, συνήθως αυτή η κάρτα θα τοποθετηθεί στο TYPEII (ή τη διεπαφή PCMCIA) στο φορητό υπολογιστή του χρήστη, μετά την εγκατάσταση του λογισμικού που παρέχεται από τους κατασκευαστές. Μόλις εγκατασταθεί η κάρτα, η οποία τροφοδοτείται από το φορητό υπολογιστή, παρέχει ασύρματη λειτουργία για σύνδεση στο δίκτυο δεδομένων GPRS, 3G ή HSDPA της Vodafone. Η πρόσφατη αντικατάσταση της αρχικής κάρτας δεδομένων είναι κοινώς γνωστή ως BroadBand Express Card, παρέχοντας την ίδια λειτουργικότητα όπως παραπάνω, αλλά εισάγεται στη νεότερη υποδοχή Express Card σε φορητούς υπολογιστές πιο πρόσφατα, ωστόσο για να παρέχει συμβατότητα προς τα πίσω, η κάρτα διαθέτει προσαρμογέα που επιτρέπει εισαγωγή στην υποδοχή TYPEII (ή PCMCIA).

Μόντεμ USB Vodafone

Παρέχοντας την ίδια λειτουργικότητα με μια κάρτα δεδομένων, το μόντεμ USB παρέχει το πρόσθετο πλεονέκτημα και την ευελιξία της σύνδεσης μέσω της υποδοχής USB του φορητού υπολογιστή (ή του επιτραπέζιου υπολογιστή). Η συσκευή είναι συνδεδεμένη ή συνδεδεμένη σε ένα καλώδιο μήκους περίπου 15 cm στο οποίο βρίσκεται η υποδοχή USB στο άκρο. Αυτή η συσκευή παρέχει συνδεσιμότητα δικτύου στο δίκτυο GPRS, 3G και HSDPA της Vodafone.

Μόντεμ USB Stick Vodafone

Η πιο πρόσφατη εισαγωγή στον στόλο των προϊόντων είναι το μόντεμ USB stick, και πάλι σύμφωνα με το παραπάνω προϊόν το μόντεμ USB παρέχει την ίδια λειτουργικότητα αλλά καταργεί τη μικρή σύνδεση καλωδίου USB 15 cm. Το μόντεμ USB stick απλώς τοποθετείται απευθείας στον φορητό υπολογιστή με τον ίδιο τρόπο όπως ένα USB memory stick ή μονάδα flash. Αυτή είναι αυτή τη στιγμή η προτιμώμενη επιλογή.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.