Μπορώ να εντοπίσω κάποιον με αριθμό κινητού τηλεφώνου και να λάβω εκτενείς πληροφορίες ιστορικού;

Είναι δυνατόν να εντοπίσετε κάποιον μόνο με αριθμό κινητού τηλεφώνου; Η απάντηση είναι ένα εκπληκτικό ναι! Στο παρελθόν θα έπρεπε να αγοράσετε πολύ ακριβό λογισμικό για ένα παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσης για να εντοπίσετε κάποιον με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δεν ισχύει πλέον. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι διαθέσιμες μέσω των παρόχων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Αυτή η νέα τεχνολογία έχει κάνει απλό για σχεδόν οποιονδήποτε να εντοπίσει τη θέση ενός κινητού τηλεφώνου. Έχουν ληφθεί μέτρα και έχουν ενημερωθεί για να βεβαιωθείτε ότι η τεχνολογία κατασκευάστηκε έτσι ώστε να είναι διαθέσιμη. Αυτή η απαίτηση προέκυψε λόγω μιας βελτιωμένης τεχνολογίας κλήσεων έκτακτης ανάγκης 911 που απαιτήθηκε και τέθηκε σε εφαρμογή μετά τις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Άλλες τεχνολογικές ανακαλύψεις από τότε περιλαμβάνουν ενσωματωμένες δυνατότητες GPS σε όλα σχεδόν τα κινητά τηλέφωνα και μια ενημερωμένη και βελτιωμένη ικανότητα εντοπίστε ένα κινητό τηλέφωνο μέσω των σημάτων περιαγωγής που αποστέλλονται στον πλησιέστερο πύργο κεραίας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να εντοπίσετε τη θέση ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου. Μπορεί να χάσατε το κινητό σας ή να σας το έκλεψαν και να θέλετε να μάθετε πού βρίσκεται ή πιο πρόσφατα οι γονείς το χρησιμοποιούν για να παρακολουθούν πού βρίσκονται τα παιδιά τους μέσω των κινητών τους τηλεφώνων. Πολλές εταιρείες έχουν τους υπαλλήλους τους να χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία για τις οδικές τους επιχειρήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να εντοπίσουν ένα συγκεκριμένο νοσοκομείο, κατάστημα λιανικής ή τοπικές αρχές. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να εντοπίσετε την τοποθεσία που δεν μπορώ καν να αρχίσω να τους απαριθμήσω όλους!

Μόλις πριν από περίπου δέκα χρόνια, αν κάνατε την ίδια ερώτηση, η απάντηση θα ήταν εντελώς διαφορετική. Οι δυνατότητες δεν ήταν διαθέσιμες σε εσάς εκείνη τη στιγμή για να το κάνετε αυτό. Θα έπρεπε να αγοράσετε κάποιο ακριβό εξοπλισμό και θα σας κρατούσαν ακόμα πίσω οι τοπικές αρχές ως προς το πόσο μακριά θα μπορούσατε να φτάσετε με τα ίχνη σας χωρίς να τις εμπλακούν. Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών παρακολουθούν πλέον τις θέσεις των τηλεφώνων. Το τηλέφωνο δεν χρειάζεται να είναι γειωμένο για να γίνει αυτό. Ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να εντοπιστεί ακριβώς το ίδιο εάν το άτομο ταξιδεύει σε διαφορετική τοποθεσία ή στην περιοχή όπου ζει. Οι πληροφορίες που θα λάβετε είναι οι ακριβείς πληροφορίες που χρησιμοποιούν οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου κατά την επίλυση διαφορετικών υποθέσεων.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό είναι ότι κάθε κινητό τηλέφωνο μεταδίδει σήματα στους πλησιέστερους πύργους επικοινωνίας. Αυτό αναφέρεται ως ping. Η υπηρεσία παρακολούθησης εντοπίζει τον τελευταίο πύργο επικοινωνίας στον οποίο το τηλέφωνό σας «πήγε» και στη συνέχεια θα εκπέμψει με τον επόμενο πλησιέστερο πύργο για να εκτιμήσει την ισχύ του σήματος. Η τεχνολογία είναι ένα μείγμα πολύπλοκων αλγορίθμων τριγωνοποίησης. Μέσω αυτού μπορούν να εκτιμήσουν πόσο μακριά από τους πύργους βρίσκεται το τηλέφωνο. Είναι δυνατόν αυτή η τεχνολογία να είναι μακριά από εκατό γιάρδες έως μερικά μίλια. Όλα εξαρτώνται από την απόσταση από τον έναν πύργο στον άλλο. Η τεχνολογία βελτιώνεται κάθε μέρα. Πολλά τηλέφωνα νεότερων μοντέλων είναι εξοπλισμένα με σύστημα GPS που μπορεί να πει την τοποθεσία μέσα σε λίγα μέτρα.

Όλη αυτή η τεχνολογία είναι πλέον διαθέσιμη στο διαδίκτυο και στα χέρια σας. Μπορείτε να εντοπίσετε το τηλέφωνο μόνο μέσω του αριθμού και να λάβετε ενημερωμένες διευθύνσεις και μια λίστα με κάθε άλλο αριθμό που μπορεί να έχει το άτομο. Οι πληροφορίες μπορεί να είναι αρκετά εκτενείς και περιλαμβάνουν ακόμη και το επάγγελμα, την οικογενειακή κατάσταση, το ποινικό μητρώο και την περιουσία που κατέχουν. Έχετε την επιλογή να κάνετε απλώς μια βασική αναζήτηση που θα έδινε μόνο τις βασικές πληροφορίες ή μπορείτε να αποφασίσετε να λάβετε την εκτενή που θα περιλαμβάνει όλες αυτές τις πληροφορίες.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.