Κινητό τηλέφωνο πολυμέσων XKSSTEL X12 Budget

Τώρα διαθέσιμο από κατασκευαστές χονδρικής από την Κίνα, το X12 κερδίζει δημοτικότητα. Αυτό το τηλέφωνο έχει κομψό σχεδιασμό, πολλές δυνατότητες που προσφέρει και διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή από τα κινητά τηλέφωνα τύπου iPhone. Σε αντίθεση με το iPhone, το X12 έχει πληκτρολόγιο και όχι οθόνη πλήρους μήκους. Ωστόσο, διαθέτει οθόνη αφής 2,6″, δίνοντας στους χρήστες την ευελιξία να χρησιμοποιούν είτε πληκτρολόγιο είτε γραφίδα. Αυτό το τηλέφωνο συνδυάζει τα τρία χαρακτηριστικά που εκτιμούν περισσότερο οι περισσότεροι χρήστες κινητών – είναι κομψό, πρακτικό και φθηνό.

Αν και η τρέλα με τα iPhone έχει καταλάβει μεγάλο μέρος της αγοράς κινητών τηλεφώνων τελευταία, ορισμένοι χρήστες προτιμούν την εξοικείωση και την ευκολία χρήσης ενός πληκτρολογίου. Το X12 επιτρέπει στους χρήστες του να χειρίζονται το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας πληκτρολόγιο ή οθόνη αφής. Επιπλέον, προσφέρει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες με το τελευταίο μοντέλο τύπου iPhone, το CECT i9 3G. Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει λειτουργία διπλής κάρτας SIM, ραδιόφωνο FM, αρχεία μουσικής MP3 και Bluetooth. Υποστηρίζει συχνότητες τεσσάρων ζωνών, συνδεσιμότητα ιστού και διαθέτει έλεγχο ανακίνησης για αρχεία μουσικής. Η οθόνη αφής επιτρέπει την εισαγωγή χειρόγραφου και η χωρητικότητα της μνήμης μπορεί να αναβαθμιστεί στα 8 GB (ίδια με το i9 3G). Επιπλέον, περιλαμβάνει ψηφιακή κάμερα 3,2 megapixel, σημαντική αναβάθμιση από τα 2,0MP του 3G.

Αυτό το τηλέφωνο είναι μικρότερο από τα περισσότερα μοντέλα τύπου iPhone και έχει δροσερή εμφάνιση και αίσθηση. Αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση από το προηγούμενο κινητό τηλέφωνο, αλλά δεν είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα σε μια πλήρη οθόνη αφής, σκεφτείτε να πάρετε ένα X12. Το τηλέφωνο είναι εντελώς ξεκλείδωτο, πράγμα που σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να ψωνίσετε για την καλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στη χώρα σας. Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε εύκολα να αλλάξετε κάρτες SIM και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το τηλέφωνο σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε. Το XKSSTEL X12 έχει τον ίδιο φορτιστή και μπαταρία με τα περισσότερα τηλέφωνα NOKIA και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.