Γιατί το μητρώο του υπολογιστή σας μοιάζει με τα ντουλάπια παντοπωλείου σας

Σοβαρά. Εκεί καθόμουν ακριβώς μπροστά στον υπολογιστή και σκεφτόμουν „ουάου, πρέπει πραγματικά να διευθετήσω το μητρώο μου“. Ξέρω τι σκέφτεσαι, γκέικ, σωστά; Λοιπόν όντως έχεις δίκιο! Γνωρίζω ότι το μητρώο στον υπολογιστή μου είναι σημαντικό. Γνωρίζω ότι πρέπει να διατηρείται καθαρό, να διατηρείται σε τάξη και κυρίως να διατηρείται απαλλαγμένο από απατεώνες. Τώρα για τους περισσότερους από εσάς, geeks ή όχι, ξέρετε ότι το να διατηρείτε τον υπολογιστή σας σε κάποια τάξη είναι σαν να διατηρείτε σε τάξη όλα τα παντοπωλεία στα ντουλάπια σας. Μια περίεργη αναλογία σωστά; Λανθασμένος!

Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο. εάν τα παντοπωλεία είναι στραμμένα προς τη σωστή κατεύθυνση, έχετε τις ετικέτες, δεν είναι ξεπερασμένα και εύκολα προσβάσιμα, θα μπορείτε να εργάζεστε στην κουζίνα με πιο τακτοποιημένο τρόπο. Να είστε σε θέση να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά. Λοιπόν, η διασφάλιση ότι το μητρώο σας διατηρείται σε τάξη είναι σχεδόν το ίδιο, απλώς όχι τόσο νόστιμο.

Οπότε παρεκκλίνομαι. Εκεί καθόμουν μπροστά από τον υπολογιστή μου και δεν μπορούσα να ενοχληθώ πατώντας την επιλογή σάρωσης στο σαρωτή μητρώου μου. Γιατί; Δεν γνωρίζω. Η καθαρή τεμπελιά είναι η μόνη απάντηση. Χρησιμοποιώ τον σαρωτή για χρόνια και μόνο αυτή τη φορά που δεν πάτησα την επιλογή σάρωσης, με την αυτόματη σάρωση επίσης απενεργοποιημένη, έμαθα το μάθημά μου.

Ξέρετε πότε εγκαθιστάτε κάτι από το υπέροχο WWW και σας ρωτάει αν θα θέλατε να εγκαταστήσετε και εσείς ένα υπέροχο gadget αναζήτησης; Πάντα κάνω κλικ στην επιλογή «όχι». Αλλά αυτή τη φορά που δεν το έκανα, χάλασα εντελώς το μητρώο των υπολογιστών μου. Ο υπολογιστής άρχισε να λειτουργεί αργά. Άρχισε να με τιμωρεί για την ανικανότητά μου. Σοβαρά, δεν είχα άλλη επιλογή από το να επανεγκαταστήσω τα Windows, καθώς δεν μπορούσα καν να έχω πρόσβαση στο λογισμικό σάρωσης. Πιστέψτε με, είμαι αρκετά βολικός με τους υπολογιστές, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να λύσω το πρόβλημα.

Μην με παρεξηγείτε, ευτυχώς δεν είχα χάσει πολύ δουλειά, αλλά ήταν σχεδόν ατυχία. Όλα για χάρη της σάρωσης του μητρώου σε τακτική βάση.

Τα καλά νέα είναι ότι τώρα οι υπολογιστές μου λειτουργούν με πτερύγια, το κεφάλι μου δεν πονάει και ούτε η περηφάνια μου. Το κύριο πράγμα που έκανα ήταν να ρυθμίσω την αυτόματη σάρωση και την προγραμματισμένη σάρωση. Μερικές φορές δεν ξέρετε καν τι κρύβεται στον υπολογιστή σας και το μητρώο είναι ένα σημαντικό μέρος της ευημερίας των υπολογιστών σας. Παρακαλώ λοιπόν. Μην είσαι τόσο τεμπέλης όσο εγώ. Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού εκεί έξω είναι ακόμη δωρεάν, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία τώρα, έτσι δεν είναι;

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.