Αναθεώρηση Sony KDL40EX401: Τηλεόραση LCD 40 ιντσών με ποιότητα εικόνας Full HD

Η Sony KDL40EX401 είναι μια τηλεόραση LCD 40 ιντσών Full HD 1080 που δίνει τη δυνατότητα σε εσάς και την οικογένειά σας να απολαμβάνετε τηλεόραση, ταινίες σε παιχνίδια σε εκπληκτικά, υψηλής ευκρίνειας και πραγματικά χρώματα και ήχο. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να συνδέεστε σε διαφορετικές συσκευές και να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλο ψηφιακό υλικό με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ακολουθεί μια σύντομη αλλά ακριβής επισκόπηση των πολλών συναρπαστικών χαρακτηριστικών του Sony BRAVIA KDL40EX401.

Παρέχοντας εκπληκτική υψηλή ευκρίνεια

Η Sony BRAVIA KDL40EX4101 παρέχει ανάλυση full HD 1080p, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για την αναπαραγωγή της μέγιστης εικόνας HD1080p, όπως ακριβώς μεταδόθηκε, αντί να παράγει απλά κλιμακούμενες εικόνες που έχουν μειωθεί ψηφιακά για να εφαρμόζονται ή να ταιριάζουν σε τηλεοράσεις χαμηλότερης ανάλυσης. Το σύστημα Full HD προσφέρει απαράμιλλο βαθμό σαφήνειας και λεπτομέρειας, μια βαθμίδα υψηλότερη από τις τυπικές τηλεοπτικές εκπομπές. Το Full HD βελτιώνει πραγματικά την ανάλυση εικόνας έως και τέσσερις φορές.

Εντυπωσιακή συνδεσιμότητα

Με τη Sony BRAVIA KDL40EX401, μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές USB σας, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε φωτογραφίες, να ακούτε μουσική που έχετε κατεβάσει ή να προβάλλετε τις παρουσιάσεις σας με παρουσίαση διαφανειών, καθώς και να μοιράζεστε τα πιο πρόσφατα οικιακά βίντεο κλιπ.

HDMI – Παρέχει εκπληκτική ποιότητα ήχου και εικόνας

Το Sony KDL40EX401 προσφέρει επίσης HDMI ή High Definition Multimedia Interface.

Αυτή η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλής ποιότητας ψηφιακό περιεχόμενο ήχου και βίντεο, να βελτιώνει αποτελεσματικά και να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που βλέπετε παιχνίδια, ταινίες και μουσική επόμενης γενιάς στο σπίτι σας και να παρέχει πραγματικά εντυπωσιακή ποιότητα ήχου και εικόνας. Με αυτήν την τηλεόραση, χρειάζεστε απλώς ένα καλώδιο υψηλής ταχύτητας για να συνδεθείτε με οποιαδήποτε συσκευή HD.

Αισθητήρες φωτός περιβάλλοντος Προσαρμόζουν τη φωτεινότητα της εικόνας

Ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά του Sony KDL40EX401 είναι ο αισθητήρας φωτός. Ο αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος αναλύει αυτόματα το επίπεδο φωτός περιβάλλοντος σε ένα δωμάτιο και προσαρμόζει γρήγορα τη φωτεινότητα και την αντίθεση της εικόνας. Μόλις ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας φωτός της τηλεόρασης, η κατανάλωση ενέργειας της μονάδας μειώνεται στην πραγματικότητα έως και 30 τοις εκατό.

Ενισχύστε την κινηματογραφική σας εμπειρία με τη λειτουργία True Cinema & Cinema

Το Sony KDL40EX401 χρησιμοποιεί το True Cinema 24p, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση ταινιών με εκπληκτικά 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Κάθε φορά που μια ταινία προβάλλεται συχνά στην τηλεόραση ή πωλείται σε DVD, συχνά χρειάζεται να προσαρμόζεται για να συντονίζεται στην τυπική μορφή PAL. Μέσω αυτής της τηλεόρασης, θα παρακολουθήσετε τις ταινίες όπως σας είχε σκοπό ο σκηνοθέτης. Το KDL40EX401 χρησιμοποιεί επίσης καλά τη λειτουργία κινηματογράφου, η οποία είναι μια επαναστατική ρύθμιση εικόνας που αναπτύχθηκε από την BRAVIA και τη Sony Pictures Entertainment. Βασικά επιτρέπει την προβολή ταινιών κοντά στο αρχικό κομμάτι του σκηνοθέτη και επίσης αναπαράγει με ζωηρό τρόπο λεπτομέρειες όπως τον φυσικό τόνο δέρματος, το χρώμα και την αντίθεση και τον φωτισμό.

Επιπλέον, το Sony KDL40EX401 παρέχει επίσης στους χρήστες λειτουργίες όπως το Scene Select, το οποίο δίνει στους χρήστες πολλές επιλογές για γρήγορη προσαρμογή του ήχου και της εικόνας ανάλογα με τη σκηνή που παρακολουθείτε. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να επιλέξουν από διαφορετικές επιλογές, οι οποίες περιλαμβάνουν Αθλητισμό, Κινηματογράφο, Παιχνίδι και πολλά άλλα. Είτε παρακολουθείτε την πιο πρόσφατη ταινία υπερπαραγωγής είτε είστε συντονισμένοι στη ζωντανή μετάδοση αθλητικών αγώνων, η Επιλογή επιλογής σκηνής σάς επιτρέπει εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας.Source by Alex Bradbury

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.