Ένας οδηγός για τη διόρθωση σφαλμάτων στα Windows

Στη μέση ενός σχολικού έργου ή μιας εργασίας εργασίας και ξαφνικά ο υπολογιστής σας σταματά και εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος. μια πολύ αναστατωτική μέρα, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, θα επιδεινώσει την εκνευριστική μέρα σας εάν δεν μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας αυτά τα σφάλματα στα Windows. Αυτό το άρθρο θα σας εκπαιδεύσει πώς να διορθώσετε σφάλματα στα Windows.

Τα σφάλματα στα παράθυρα είναι μεταφραστής μηνυμάτων. Ερμηνεύει τα προβλήματα που προέκυψαν μέσα στον υπολογιστή. Σύμφωνα με έρευνες, το κορεσμένο μητρώο του υπολογιστή φέρνει τις περισσότερες από τις αιτίες των σφαλμάτων των Windows. Δευτερεύοντα σε αυτό είναι οι ιοί, τα adware και το κακόβουλο λογισμικό. Όταν το μητρώο του υπολογιστή σπάσει λόγω των ανεπιθύμητων αρχείων που έχουν αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο υπολογιστής θα επιβραδυνθεί και θα σταματήσει να λειτουργεί. Ένας ιός είναι ένα γνωστό καταστροφικό πράγμα. Ευτυχώς, αυτά τα σφάλματα των Windows μπορούν να διορθωθούν με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού, αν και ορισμένα είναι πολύ τεχνικά και μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια τεχνικού. Η διόρθωση σφαλμάτων στα παράθυρα πρέπει να μάθει για να αποφευχθεί μελλοντική εμφάνιση.

Τα Windows είναι ένα πολύ χρήσιμο λειτουργικό σύστημα στην καθημερινή μας ζωή. Δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας αποτελεσματικά και βολικά χωρίς αυτό και η επιδιόρθωση σφαλμάτων στα Windows θα μπορούσε να εξοικονομήσει πολλά χρήματα εάν κατακτηθεί. Δεν θα χρειαστεί να είσαι παιδί που ασχολείται με τον υπολογιστή για να καταλάβεις τα πάντα. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα και είστε στο δρόμο για να διορθώσετε σφάλματα στα Windows.

Μερικά είναι τα παραδείγματα σφαλμάτων στα Windows και η διαθέσιμη επιδιόρθωση:

• Η λάθος συσκευή είναι συνδεδεμένη στη θύρα – γνωστή και ως σφάλμα 636. Επειδή η λάθος συσκευή είναι συνδεδεμένη στη θύρα, δοκιμάστε να συνδέσετε τη σωστή συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά το μόντεμ για να διορθώσετε σφάλματα στα Windows.

• Δεν ήταν δυνατή η μετατροπή της συμβολοσειράς – για τη διόρθωση σφαλμάτων σε παράθυρα όπως αυτό. το πρώτο βήμα είναι η επανεκκίνηση του υπολογιστή. Στη συνέχεια ελέγξτε τις ρυθμίσεις και εγκαταστήστε ξανά το dial-up.

• Το μόντεμ σας έχει αναφέρει ένα σφάλμα – εάν το μόντεμ δεν λειτουργεί και δεν καλεί, η σωστή εγκατάσταση του μόντεμ είναι η γρήγορη λύση. Ωστόσο, εάν το μόντεμ προσπαθεί να δημιουργήσει μια σύνδεση αλλά δεν μπορεί να το κάνει με επιτυχία, δοκιμάστε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να καταργήσετε την εγκατάσταση και να εγκαταστήσετε ξανά το Internet και περιμένετε για τον ήχο κλήσης.

• Η σύνδεση σταμάτησε – Πληκτρολογήστε σωστά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να ελέγξετε προσεκτικά τις ρυθμίσεις και να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης για να σας οδηγήσουν να διορθώσετε σφάλματα στα Windows.

• Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός φορέα – βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείται ο σωστός αριθμός κατά την κλήση. Εάν έχει τόνο μόντεμ, τότε η αναβάθμιση του προγράμματος οδήγησης είναι η διόρθωση σφαλμάτων στα Windows. Ενώ το κάνετε αυτό, ελέγξτε ευγενικά εάν δεν υπάρχει άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιεί το μόντεμ. Στη συνέχεια, ελέγξτε για το θόρυβο γραμμής ή απεγκαταστήστε και εγκαταστήστε ξανά το Internet.

Οι υπολογιστές μπορούν επίσης να είναι ο καλύτερος φίλος ενός άνδρα, αν ξέρουμε πώς να τους φροντίζουμε σωστά. Όπως τα άλλα αγαπημένα σας μηχανήματα, όπως τα αυτοκίνητα και άλλα gadget, οι υπολογιστές πρέπει επίσης να υποβάλλονται σε προληπτική συντήρηση. Η εγκατάσταση του προγράμματος καθαρισμού μητρώου θα μπορούσε να βοηθήσει τον υπολογιστή σας να καθαρίσει, να επιδιορθώσει και να βελτιστοποιήσει την αποθήκευση των αρχείων. Από την άλλη πλευρά, για τους ιούς, το λογισμικό προστασίας από ιούς είναι η λύση. Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε πλήρως την πλήρη χωρητικότητα του υπολογιστή σας.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.